Siirry suoraan sisältöön
Nettiblogi » Taitoblogi » WordPress blogin perustaminen helposti

WordPress blogin perustaminen helposti

Suosituimmilla nettiblogeilla voi tienata.

WordPress blogin perustaminen on suosittu tapa aloittaa nettibloggaaminen. Se on yksi maailman suosituimmista blogialustoista ja tähän on vahvat syynsä. WordPress blogin pystyttäminen on hieman haastavampaa kuin valmisalustoille perustettavat. Kuitenkin WordPress tuo mukanaan niin paljon etuja, jos suhtaudut bloggaamiseen vähänkään vakavammin, niin WordPress blogi on tämän hetken blogialustapalveluista ehdottomasti paras. Se on hyvin laajennettavissa ja luo erinomaiset mahdollisuudet hakukoneoptimointiin. Täysin ilmainen se ei kuitenkaan ole, mutta laadusta joutuu aina maksamaan.

Miten wordpress blogin perustaminen tehdään

WordPress blogin perustaminen ei ole vaikeaa, mutta vaatii opettelua. Ensin sinun tulee valita verkkosivustolle nimi ja varata domain -osoite. Sen jälkeen edessä on hosting -palvelun hankkiminen, jolla ylläpidät sivustoa. Seuraavaksi rakennat WordPressillä nettisivun valitsemalla ensin teeman, jota voit muokata. Teemoja on sekä ilmaisia että maksullisia. WordPress blogin ylläpitämisessä on tärkeää myös SEO -optimointi. Näihin löydät lisätietoa netistä tai voit mennä kurssille opiskelemaan lisää.

Tänä päivänä netti on täynnä blogeja ja erottautuminen voi olla vaikeaa. On kuitenkin tärkeää, että oma nettiblogi tarjoaa jotain erilaista, mikä herättää positiivisesti lukijan huomion. Nettiblogin suosion kasvattaminen edellyttää ahkeruutta. Sinun pitää kirjoittaa mahdollisimman paljon eli päivittää sisältöä usein. Lisäksi sisällön tulee olla kiinnostavaa ja lähestymistapasi aiheeseen tulisi olla persoonallinen.

Ansaitse rahaa bloggaamalla

Nettiblogin avulla on hyvät mahdollisuudet ansaita rahaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että mikään ei tule ilmaiseksi ja bloggaaminen ei ole helppoa rahaa. Blogilla tienaaminen vaatii paljon työtä. Siinä vaiheessa, kun sinulla on uskollinen lukijakunta, mainostajat alkavat kiinnostumaan sivuistasi. Yksi erittäin suosittu tapa blogeilla tienaamiseen tänä päivänä on affiliate markkinointi.

Avainsanat: