Nettiblogi » Taitoblogi » Ilmaiset kotisivut yritykselle

Ilmaiset kotisivut yritykselle

Ilmaiset kotisivut yritykselle

Omat kotisivut tulevat monesti tarpeeseen ja varsinkin silloin, jos olet perustamassa yritystä tai haluat pitää blogia. Ilmaiset kotisivut yritykselle on mahdollista tehdä itse, sillä monet palvelut tarjoavat ilmaisia kotisivun tekemiseen tarkoitettuja alustoja. Niiden avulla kotisivut saa valmiiksi nopeasti ja ilman ylimääräistä vaivaa. Tällä sivulla kerromme lisää siitä, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon kotisivujen tekemisessä.

Ilmaiset kotisivut yritykselle ovat edullinen vaihtoehto luoda yritykselle kotisivut ja tehdä yritystä tunnetuksi. Usein varsinkin aloittelevat yritykset haluavat säästää kuluissa mahdollisimman paljon, joten kotisivuihin ei välttämättä ole rahaa sijoittaa niin paljon kuin haluaisi.

Nettiblogi pystyyn edullisesti

Nykyään nettiblogi on yleinen tapa kertoa itseään kiinnostavista asioista ihmisille. Jos olet intohimoinen muodin seuraaja tai teet käsitöitä vapaa-ajallasi, blogi on erinomainen tapa esitellä töitäsi ja ajatuksia aiheesta. Blogin saa nykyään pystyyn ilmaiseksi, sillä monet sivustot tarjoavat sitä varten ilmaisia palveluita.

Ilmaiset kotisivut yritykselle on mahdollista tehdä samassa palvelussa kuin nettiblogi, sillä teknisesti ne ovat hyvin lähellä toisiaan. Monet ylläpitävät myös yrityksen kotisivuilla blogia, jossa kerrotaan yrityksen projekteista ja mielenkiintoisista tapahtumista. Verkkohotellit ja webpalvelut mahdollistavat monipuolisen sivuston rakentamisen ilman, että sitä varten tarvitsee palkata kallista ammattilaista.

Mitä kaikkea tarvitsee nettisivujen tekemiseen?

Nettisivuja varten ei nykyään tarvitse enää koodaus taitoja tai muita teknisesti vaikeita asioita. Kun olet tekemässä omia verkkosivuja itsellesi tai yritykselle, nämä asiat tulee ottaa huomioon:

  • Rekisteröidy verkkosivuja tarjoavan palvelun sivuilla
  • Luo verkkosivut valmiista pohjista
  • Kirjoita sisältöä ja julkaise verkkosivu netissä

Kannattaako verkkosivuista maksaa?

Omat kotisivut on helppo rakentaa ilmaiseksi ja moni varmasti miettii, kannattaako niihin laittaa rahaa kiinni. Vastaus riippuu paljon tietysti siitä, minkälaiset verkkosivut haluaa tehdä. Yksinkertaiset verkkosivut kannattaa tehdä valmiilla kotisivukoneilla ja webbipalveluilla, sillä käyntikortin kaltainen sivusto on helppo tehdä pienellä vaivalla ilman ylimääräisiä kuluja.

Ensimmäinen asia, josta kannattaa maksaa, on oma domain. Domainilla tarkoitetaan verkkosivun varsinaista osoitetta, joka kirjoitetaan selaimen osoitekenttään. Omat kotisivut ovat paljon uskottavammat silloin, kun domainina on yrityksen nimi tai jokin blogin aiheeseen liittyvä termi. Ilmaisissa palveluissa joutuu yleensä tästä tinkimään ja palvelut lisäävät domainiin esimerkiksi oman nimensä. Jos olet perustamassa vaikkapa verkkokauppaa, omasta domainista tulee tärkeä osa yrityksen brändiä.